•  Dagbesteding
•  Kringloopwinkel
•  Boetiek

•  Naaiatelier


Dorpsstraat 40  •  7971 CS  •  Havelte  •  Tel: 0521 85 27 43  •  Mob: 06 37 44 67 63

 

 

Over ons


Visie 
Ieder mens wil een rol kunnen vervullen binnen de maatschappij, met respect behandeld worden, ontplooien, zelf kiezen en sociale contacten onderhouden. Hier is ons initiatief op gebaseerd. Bij Allerlei staat integriteit, professionaliteit, ontwikkeling, zelfredzaamheid en zorg op maat centraal. Bezoekers zijn welkom en kunnen ook gewoon binnenlopen voor een kop koffie, thee of limonade. Hiermee wordt het versterken van sociale en praktische vaardigheden van de deelnemers gestimuleerd. Daarnaast zullen door succeservaringen bij het maken van dingen, de deelnemers meer zelfvertrouwen krijgen en meer mogelijkheden ervaren om zich verder te ontwikkelen. We vinden meer waarde in het ontwikkelen van diverse vaardigheden in de mens dan in het product.

 

Zorgplan 
Voor elke deelnemer wordt een zorgplan geschreven. Deze wordt besproken met de budgethouder, zorgbureau of andere bij de deelnemer betrokken instanties. Het zorgplan van Allerlei wordt door de sociotherapeuten individueel opgesteld.
Dagelijks wordt er een rapportage bijgehouden over het verloop van de dag. Ieder kwartaal wordt dit samengevat in een verslag. Standaard zullen de sociotherapeuten van Allerlei periodiek gestelde en behaalde doelen evalueren en rapporteren. In overleg met de budgethouder, het zorgbureau of andere betrokken instanties kan de wijze van terugkoppeling worden vastgelegd. Zo nodig worden doelen bijgesteld of nieuwe doelen geformuleerd.


Van aanmelding tot zorg
Aanmelding kan via de site door middel van het invullen van het aanmeldingsformulier of door anderzijds contact met ons op te nemen. Om een inschatting te maken van de benodigde zorg zal er na aanmelding een vrijblijvend intakegesprek worden gepland.


Het intakegesprek
In het intakegesprek wordt besproken wat de zorgvraag is, wat de verwachtingen zijn van de budgethouder, zorgbureau of andere instanties.
Allerlei zal in dit gesprek schetsen wie wij zijn en wat wij kunnen bieden.
Naar aanleiding van het intakegesprek zullen wij een offerte opstellen zodat inzichtelijk wordt wat de te leveren zorg zal kosten.


Zorgovereenkomst
Nadat de offerte is opgesteld en beide partijen ondertekenen voor akkoord, dan zal er een zorgovereenkomst worden ondertekend. Hierin staan de tarieven, de kilometervergoeding, tijden waarop de zorg wordt geleverd.


 

Naar boven    

Copyright © 2014-2016 Allerlei dagbesteding & dingen. Alle rechten voorbehouden.